Veljeltä jääneiden cd- ja lp-levyjen läpikäyntiä, muistelua, filosofointia, höpinää, arkea, elämää.

16.10.2020

Väsyttää. Eilen heräsin työmatkan takia aikaisin ja tänään aamuisen autokatsastuksen vuoksi. Ei niin yllättäen edessä kummankin alatukivarren pallonivel on välyksellinen. Perusjuttuja. Näistä olen aina perinteisesti ilmoittanut Matille soittamalla tai viestillä. Nyt en voi. Sama juttu kuin jalkapallossa. Suomi voitti Irlannin tyylikkäästi 1-0 pari päivää sitten. Kuuletko, veli? Hienosti menee.

Eilen laitoin sosiaalisen median kautta yksityisviestit myös parille vanhalle kaverille, jotka tunsivat Matin. Tuntui hyvältä, kun he vastasivat. Veljen muistojen aallot yltävät heihin asti. Ne aaltoilevat takaisin. Me elävät jatkamme omissa aallokoissamme. Pahoittelut tökeröstä purjehdusvertauksesta!

Huomenna lähden käymään Helsingissä vanhan ystävän luona. Hän oli myös Matin muistotilaisuudessa. Hänen kanssaan on paljon puhuttavaa. Matkustan pitkästä aikaa junalla.

Muutaman päivän kuluttua sataa mahdollisesti ensilumi.

 



Leevi and the Leavingsin kokoelma Menestyksen salaisuus. Sieltä helähtelee svengaavasti Tikapuut taivaaseen. Siinä ihmetellään, kuinka toiset paskovat maailmaa välittämättä lainkaan muista elollisista. Samaa ihmetteli veljeni. Leevistä voin myöhemmin kirjoittaa lisää. Samoin Napalm Deathista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut postaukset