Veljeltä jääneiden cd- ja lp-levyjen läpikäyntiä, muistelua, filosofointia, höpinää, arkea, elämää.

18.1.2021

No niin. Siihen kannoin ensimmäisen lp-laatikon, olohuoneeseen kissan kiipeilypuun juurelle. Painollaan se estää samalla lapsia liikuttelemasta tuota hökötystä loikkimis-piileskely-ryömintäleikeissään. Ainakin jonkin verran. Emme varmasti arvaa, mihin meidän enemmän tai vähemmän rakkaat tavaramme päätyvät, kun poismenomme jälkeen muut ottavat ne käyttöön.

Onhan tuossa tosiaan muutama levy. Laskenpa.

Voivod: Dimension Hatröss. 1988.
 

Sekosin laskuissa, kun pysähdyin ihastelemaan jotain Voivodia tai vanhaa Slayeria. Ai että. Mutta on niitä lähemmäs sata, ylikin ehkä. Iso läjä tuossa puolessa välissä on viihdemusaa ja aikuisrockia ja mitä lie kummallista. Selvästi halvalla hommannut jostain. Ehtiköhän monta kertaa kuunnella? Olisi mukavaa viettää ilta tai pari veljen kanssa näitä läpi käyden, hekotellen ja ylistäen ja kuunnellen. Mutta kaipa se käy myös ilman, että hän on fyysisesti paikalla.

 Jimi Hendrix Experience: Smash Hits. 1968.

Venäjällä maahan palannut oppositiopoliitikko Aleksander Navalnyi on pidätetty ilman mitään perusteltua syytä. Pidätys on tuomittu laajalti eurooppalaisten valtionjohtajien taholta. Hendrixin Smash Hits -kokoelma kurkkii kissan kiipeilypuun alta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut postaukset